Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oakland Raiders permanent naar White Hart Lane?

De Daily Mail komt vandaag met het nieuws dat de Oakland Raiders in gesprek zijn met Tottenham om het nieuwe stadion op White Hart Lane te delen tijdens het volgende NFL-seizoen.

De Raiders zijn nog op zoek naar een thuislocatie voor augustus 2019 en verder. Het huurcontract met het Oakland-Alameda Coliseum is verlopen en het nieuwe stadion op eindbestemming Las Vegas is pas in 2020 klaar. Oakland zelf lijkt geen alternatief, nu de stad een lawsuit heeft aangespannen tegen het team. Het zit de stad niet lekker dat de club naar Las Vegas vertrekt.

Het nieuwe stadion van Tottenham Hotspurs voldoet aan alle voorwaarden van de NFL. Tijdens de bouw is hier rekening mee gehouden. Eigenlijk zou Oakland Raiders al in oktober uitkomen in het nieuwe stadion tegen de Seattle Seahawks. Door vertragingen tijdens de bouw verschoof die wedstrijd echter naar Wembley.

Volgens de Daily Mail is het ownership van Oakland in gesprek met Tottenham voor gebruik tijdens een volledig NFL-seizoen met acht thuiswedstrijden. Het nieuwe stadion aan White Hart Lane kan 62.000 supporters herbergen.

Het opzienbarende nieuws mag met een korreltje zout worden genomen, omdat er ook oplossingen in de buurt van Oakland zijn. Zo kan het stadion van MLB-club San Francisco Giants dienst doen als stadion. Ook kan overeenstemming bereikt worden met San Francisco 49ers over het gebruik van hun stadion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *