Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Spoed-ALV op 12 januari

De besturen van de AFBN-verenigingen hebben gisteravond een mail ontvangen met de datum voor de spoed-ALV. Deze vindt plaats op 12 januari bij de Utrecht Dominators.

Vier teams vroegen een spoed-ALV aan om problemen met het seizoenschema glad te strijken. Volgens de vier aanvragers (Hilversum Hurricanes, Utrecht Dominators, Flevo Phantoms en Groningen Giants) heeft de AFBN het advies van de technische vergadering zonder goede onderbouwing aan de kant geschoven.

De intentie is om op 24 februari te starten met de AFBN Eredivisie. Momenteel bestaat die divisie uit zes teams, inclusief de Groningen Giants. De Giants hebben echter aangegeven alleen ‘omhoog’ te willen als de Eredivisie uit acht teams bestaat. Flevo Phantoms en Utrecht Dominators hebben aangegeven dat ze die move wel willen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *