Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vijf teams kunnen verplicht worden tot ‘Hard Knocks’

De serie ‘Hard Knocks’ is op zoek naar een nieuw slachtoffer. De 24/7 inside documentaire over het wel en wee van een NFL team tijdens trainingskamp heeft nog geen vrijwilligers opgeleverd voor 2019. HBO vreest echter niet: contractueel is namelijk afgesproken dat de NFL een team kan verplichten mee te werken als ze aan drie voorwaarden voldoen.

Teams met een nieuwe hoofdcoach komen niet in aanmerking voor de verplichte momentopname. Ook teams die de afgelopen twee seizoenen de play-offs hebben gehaald komen niet in aanmerking voor een verplichte rol in de real-life doc. Tenslotte kunnen ook teams, die de afgelopen tien jaar al eens mee hebben gedaan, niet worden verplicht.

Na het wegstrepen van de criteria blijven er een handvol teams over die verplicht kunnen worden door de National Football League: San Francisco 49ers, Oakland Raiders, New York Giants, Washington Redskins en Detroit Lions.

Vorig seizoen zoomde ‘Hard Knocks’ in op de Cleveland Browns, terwijl twee seizoenen geleden de Tampa Bay Buccaneers werden belicht. Vier seizoenen geleden was er een glansrol weggelegd voor Geraldo Boldewijn bij de Atlanta Falcons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *