Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN kiest MVP’s tijdens Super Bowl Party

Het 2018 speelseizoen van de AFBN eindigde met een Tulip Bowl-overwinning van de Hilversum Hurricanes. De ploeg uit de Mediastad zette in de finale Lelystad Commanders opzij. Voor de eindstrijd was beklonken, werd er echter door verschillende teams drie maanden lang op het scherpst van de snede gestreden. Welke spelers verdienen op basis van hun seizoen accolades voor de titel ‘Beste Aanvaller’, ‘Beste Verdediger’ en ‘Beste Talent’?

Op de Super Bowl Party in ‘Het Sieraad’ te Amsterdam wordt op die vraag antwoord gegeven. Tijdens de footballnacht maakt de AFBN namelijk bekend wie de Most Value Players van 2018 waren. Deze spelers zijn gekozen door de headcoaches van de Eredivisie, waaronder Christian Heister, Dany Ortega, Makus Zielke, Micheal Veerkamp, Quincy Franklin en Ruud Lieffering.

Wil je bij de Award-uitreiking zijn en een mooie avond meemaken? Maak dan nog even gebruik van de ‘Early Bird’-korting op een Super Bowl Party ticket. Alleen vandaag kost een kaartje nog slechts 10 euro. Voor ticketprijzen en meer informatie ga je naar de AFBN Super Bowl Party-site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *