Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Denver Broncos hebben nieuwe hoofdcoach

Met de aanstelling van Vic Fangio hebben ook de Denver Broncos een nieuwe hoofdcoach gevonden. Het nieuws komt op dezelfde dag dat ook de New York Jets melden een vervanger voor Todd Bowles te hebben gevonden. Adam Gase, die twee weken geleden nog bij divisierivaal Miami Dolphins werkte, gaat in de Big Apple aan de slag.

Daarmee lijkt de zoektocht naar nieuwe hoofdcoaches amper twee weken na het massa-ontslagronde alweer voorbij. Alleen de Miami Dolphins en Cincinnati Bengals zijn nog op zoek naar een nieuwe leider.

Het mooiste nieuws: Bruce Arians, die een jaar geleden de NFL vaarwel zei, kon het niet laten. Hij gaf aan alleen uit de pensioenvodden te willen komen voor de Cleveland Browns, maar zwichtte toen de Tampa Bay Buccaneers op zijn radar kwamen. Arians is veruit de meest ervaren hoofdcoach met een nieuwe baan.

Voor de rest zijn het allemaal kinderschoen-coaches: Kliff Kingsbury maakt zijn debuut in de NFL bij de Arizona Cardinals, maar wordt door zijn werk gezien als een innovatieve quarterback-guy. Niet gek, op college had hij Patrick Mahomes en Baker Mayfield onder de hoede.

Matt LaFleur springt van de Tennessee Titans over naar de Green Bay Packers en mag de aanval van Aaron Rodgers van een nieuwe ‘spark’ voorzien.

Meest opzienbarend was de aankondiging dat Freddie Kitchens de nieuwe hoofdcoach van de Cleveland Browns wordt. Kitchens begon het jaar als running backs coach, maar kreeg promotie toen Hue Jackson halverwege het seizoen werd ontslagen. Kitchens kreeg de aanval van de Cleveland Browns aan de praat en het lijkt erop dat zijn connectie met Baker Mayfield een grote reden is waarom hij dit contract krijgt aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *