Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lineup NFL voor London in 2019 bekendgemaakt

De NFL zet opnieuw groot in op London als speellocatie voor het 2019-seizoen. De footballliga maakt vandaag bekend dat er vier wedstrijden in de Engelse hoofdstad worden gespeeld tijdens het 2019 reguliere seizoen.

De datums en de venues worden op een later tijdstip bekendgemaakt, maar we weten in ieder geval welke wedstrijden er plaatsvinden. Het mag geen verrassing heten dat de Jacksonville Jaguars als ‘London’-team opnieuw de opwachting maken op het eiland. De Jaguars spelen tegen de Houston Texans.

Ook de Oakland Raiders keren terug naar London. Vorig jaar kregen zij al een uitwedstrijd in Wembley voor de kiezen, nadat de wedstrijd was verplaatst van het nog niet afgebouwde stadion van Tottenham Hotspurs. Oakland neemt het in 2019 op tegen Chicago Bears, en dat zal de meeste Londenaren wel tot tevredenheid stemmen.

Super Bowl-kandidaat L.A. Rams komt ook naar de metropool. De Rams nemen het op tegen de Cincinnati Bengals, terwijl de Carolina Panthers het opnemen tegen de Tampa Bay Buccaneers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *