Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Las Vegas zwicht voor groot geld

Met nog iets meer dan een week te gaan is het mooi om te zien wat de grote gokkers doen: en die zetten hun geld massaal op de New England Patriots. De balans in de gokwereld is zelfs zo verstoord, dat ook Las Vegas de odds er op heeft aangepast.

Begon L.A. Rams nog als lichte favoriet aan Super Bowl LIII. Inmiddels zijn de New England Patriots een 3,5-punt favoriet om de tweede Vince Lombardi Trophy in drie seizoenen tijd binnen te trekken.

De negen grootste weddenschappen werden ingezet op New England. Hieronder zaten twee weddenschappen van meer dan 100.000 dollar.

Ook de TOTO gaat mee in de hype rond de Patriots. Voor elke euro op de Patriots krijg je 1,75 euro terug. Voor elke euro op de Rams krijg je maar liefst 2,10 euro in je kassamandje.

De Super Bowl wordt dit jaar live uitgezonden via NFL Gamepass op een grote AFBN Super Bowl Party in ‘Het Sieraad’ in Amsterdam. Al meer dan 200 supporters maken deze geweldige nacht mee, maar is er plek voor nog meer footballfanaten! Bestel hier je tickets voor maar 12,50 – of ga voor een MVP-treatment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *