Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mensenmassa stuurt Patriots naar Super Bowl LIII

Meer dan 35.000 supporters waren vandaag aanwezig in het Gillette Stadium om de New England Patriots uit te zwaaien naar Super Bowl LIII.

Hoofdcoach Bill Belichick was onder de indruk van de menigte, die na negen Super Bowls in 18 seizoenen nog altijd niet gewend lijkt aan het succes van de ploeg. Volgens Belichick was het zelfs één van de grootste menigten die ooit op is komen draven voor de send-off.

Ergens is dat wel te verklaren. New England is, net zoals de eerste Super Bowl tegen de St Louis Rams in februari 2002, niet per sé de favoriet voor de eindstrijd. Quarterback Tom Brady liet dat tijdens het evenement vanmorgen ook weten. Hij kreeg de menigte mee in een ‘We are still in’-chant, waarna hij een mike-drop deed om iedereen uit z’n dak te laten gaan.

De hele week is het Super Bowl-week, in aanloop naar de wedstrijd der wedstrijden. Wil je de wedstrijd ook volgen? Dan kun je voor 19 dollar een speciaal NFL Gamepass-pakket aanschaffen. Maar je kunt je natuurlijk ook onderdompelen met honderden andere fans in “Het Sieraad” in Amsterdam. Tickets zijn hier te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *