Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cleveland Browns pikken Kareem Hunt op

De Cleveland Browns nemen een gok met Kareem Hunt, de voormalig running back van de Kansas City Chiefs. Hunt werd tijdens het seizoen door de club aan de kant gezet, omdat er videobeelden opdoken waarop hij een vrouw in een hotel mishandelde.

De man die de gok neemt met Hunt is tevens de man die hem een aantal seizoenen terug naar Kansas City haalde. John Dorsey is nu general manager van Cleveland en geeft aan dat er twee belangrijke aspecten mee telden in zijn beslissing:

a) Hunt heeft spijt betuigd en sorry gezegd voor zijn daden. Bovendien heeft Hunt ingestemd met een therapie om toekomstige uitspattingen te voorkomen;
b) De Chiefs hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar Hunt om te achterhalen wat voor persoon hij momenteel is.

Of de Browns veel plezier gaan hebben van Hunt is de vraag. De National Football League heeft nog geen strafmaat bepaald voor de running back met de losse handjes. Ongetwijfeld heeft de Commissioner een schorsing voor hem in petto en zal de hoogte daarvan bepalen hoe de Browns dit varkentje verder wassen.

De Cleveland Browns hebben al een indrukwekkende running back op het roster. Nick Chubb werd vorig seizoen in de tweede ronde gedraft en heeft zich ontwikkeld tot een goede speler voor de franchise met 823 yards en een 4,7 gemiddelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *