Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hackenberg verkloot het ook in AAF

Christian Hackenberg werd ooit in de tweede ronde van de NFL Draft gekozen door de New York Jets. Een vreemde beslissing, weten ze nu ook in de Big Apple. Hackenberg maakte zondagavond zijn debuut in de AAF en wist het ook op dat niveau aardig te verkloten.

Hackenberg startte voor de Memphis Express en wist dat team geen enkel punt te bezorgen. Tegen Birmingham Iron werd het 26-0. De quarterback liet zien geen enkel besef te hebben van wat er om hem heen gebeurt. Hackenberg wist 10 van de 23 passes raak te gooien, maar wist daar slechts 83 yards mee te vergaren. Ook gooide hij een onderschepping.

Hackenberg werd in mei ontslagen door de Jets, na twee seizoenen in de National Football League. De Penn State-ster wist vervolgens geen emplooi te krijgen bij achtereenvolgens de Eagles, Raiders en Bengals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *