Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jan Michiels genomineerd bestuurslid PR & Marketing

Jan Michiels is door de bond AFBN genomineerd om bij de eerstvolgende bestuursvergadering in juni gekozen te worden tot het nieuwe bestuurslid PR & Communicatie. Indien er zich geen tegenkandidaten laten gelden, dan is het aannemelijk dat de bestuurszetel naar deze Eindhovenaar toe gaat.

Michiels is momenteel werkzaam bij TomTom als Senior Geographic Sourcing Analyst. Hij reageerde op een oproep van de bond voor Super Bowl aangaande nieuwe PR-vrijwilligers. De oproep was actueel.

Het huidige bestuurslid PR & Communicatie, John Mahnen, had zijn termijn als bestuurslid volbracht en was niet herkiesbaar. Hierdoor is hij sinds begin februari automatisch geen bestuurslid meer. Een gepast afscheid van Mahnen, zo zegt de bond in een mail aan alle verenigingen, volgt later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *