Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Theo Dankers bestuurslid Technische Zaken

Tijdens de Super Bowl Party nam de bond formeel afscheid van bestuurslid Rene de Jong. Daags voor de American football finale stemde de ALV van de AFBN in met de benoeming van Theo Dankers als zijn opvolger.

Dankers fungeerde al als ad-interim. Op de algemene ledenvergadering gaf hij aan de invulling van zijn functie graag voort te zetten. Hij had daarbij de omstandigheden als wind in de rug: er waren geen concurrenten voor de bestuurszetel.

Theo Dankers: “Het is belangrijk dat er mensen opstaan om de bond te helpen. We zitten weer in een positieve opmars en de neuzen staan meer dan ooit dezelfde kant op. Ik zal er op toezien dat de regels streng worden nageleefd.”

Dankers is geen bestuurslid meer van Den Haag Raiders, omdat dit zou conflicteren met zijn nieuwe functie. Ook stopt hij met het coachen van het nationale flag football team, omdat dit niet te combineren is. Wel heeft Dankers coulance gevraagd om het tackle team van Den Haag Raiders nog te mogen coachen, totdat een nieuwe hoofdcoach zich heeft aangediend. De ALV is hiermee akkoord gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *