Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Antonio Brown naar de Raiders

Woensdag start het nieuwe NFL-seizoen met free agency. De eerste grote namen staan al in de coulissen om van team te switchen. Wide receiver Antonio Brown is er daar één van. Hij speelt de komende seizoenen voor de Silver & Black; de Oakland Raiders.

Antonio Brown liet er dit offseason geen misverstand over bestaan. Hij heeft het gehad met de Pittsburgh Steelers, met quarterback Ben Roethlisberger en met hoofdcoach Mike Tomlin. Brown kreeg gisteren zijn wens ingewilligd. De Steelers ruilden zijn contract met het team uit Oakland in ruil voor een 3rd en een 5th round pick.

De Raiders gooiden er een aantal incentives bij om Brown gunstig gezind te krijgen over de deal. In plaats van 38 miljoen verdient hij de komende seizoenen iets meer dan 50 miljoen. 30 miljoen van de dollars is gegarandeerd.

Begin deze week was er sprake van dat Brown naar de Buffalo Bills zou verkassen. Deze deal ging echter niet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *