Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Carlos Hyde begint met Chiefs aan vierde team

Running back Carlos Hyde kwam in 2014 de NFL binnen als second round pick van de San Francisco 49ers. In 2019 begint hij aan zijn vierde avontuur. Hij tekent bij de Kansas City Chiefs in de hoop mee te dingen om een Super Bowl.

Hyde voegt zich bij de Chiefs, die na het echec met running back Kareem Hunt (hij sloeg een vrouw in elkaar en werd ontslagen) op zoek zijn naar een running back. Zijn concurrenten in Kansas zijn onder andere Spencer Ware en Damien Williams.

Hyde tekende vorig seizoen een free agency contract met de Cleveland Browns. Door de ontwikkeling van rookie Nick Chubb kwam hij echter niet aan de bak en werd hij getrade naar de Jacksonville Jaguars. Dit team ontsloeg hem echter.

Hyde tekent in Kansas een éénjarig contract voor 2,8 miljoen dollar. Kareem Hunt is inmiddels neergestreken bij de Cleveland Browns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *