Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

010 Trojans terug naar AFBN Eredivisie

De 010 Trojans zijn gepromoveerd naar de Eredivisie. De ploeg uit Rotterdam was vanmiddag met 15-3 te sterk voor de Amsterdam Panthers. 010 Trojans neemt de plek in van Utrecht Dominators, dat afgelopen seizoen geen enkele wedstrijd in de Eredivisie wist te winnen.

De weersomstandigheden in Arnhem waren vandaag erbarmelijk in Arnhem, waardoor de wedstrijd niet op gang kwam. 010 Trojans nam echter de leiding via een fieldgoal en gaf die voorsprong nooit meer uit handen. Pas in het laatste kwart wist Amsterdam iets terug te doen met een driepunter, maar toen was de overwinning al buiten handbereik.

Morgen vervolgt het kampioenschapsweekend met de Dyan Kralt Bowl en Tulip Bowl XXXV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *