Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tulip Bowl XXXV: Amsterdam Crusaders ontmoeten Lelystad

Tulip Bowl XXXV gaat morgen tussen Amsterdam Crusaders en Lelystad Commanders. Kickoff op sportpark ’t Cranevelt in Arnhem is 15:00 uur.

Een spannende finale zal het niet worden. Amsterdam Crusaders liet zien dit seizoen heer en meester te zijn in de Eredivisie. De club won alle wedstrijden met een points differential van +518.

Dit neemt niets weg van de uitmuntende prestaties van de Commanders overigens. De ploeg uit Lelystad won acht van de tien wedstrijden. Het laat zich zich raden tegen wie één van de nederlagen tot stand kwam: op Bevrijdingsdag was de Cru met 42-3 te sterk.

Het is de tweede keer op rij dat Lelystad in de finale staat. Vorig seizoen moest de ploeg uit de Flevopolder de meerdere erkennen in Hilversum Hurricanes. De regerend landskampioen haalde dit seizoen de play-offs niet. In de laatste reguliere competitiewedstrijd werd de ploeg de toegang geweigerd door Arnhem Falcons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *