Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Antonio Brown blijft etteren

Wide receiver Antonio Brown blijft etteren bij de Oakland Raiders. De Oakland Raiders-receiver stapte begin deze week opnieuw van het trainingsveld en heeft opnieuw een klacht ingediend bij de NFL over het dragen van zijn helm.

Een eerdere klacht werd door een onpartijdige jurist van de hand gewezen, maar kennelijk heeft Brown teveel klappen op het hoofd gehad en blijft hij halsstarrig vasthouden aan zijn meer dan 10 jaar oude Schutt Air Advantage.

Voor de Raiders lijkt de maat nu wel vol. General Manager Mike Mayock liet in scherpe bewoordingen weten dat het tijd wordt voor Brown om aan boord te stappen of van de trein af te stappen. Ongetwijfeld brengt dit weer genoeg sappige beelden voor de derde aflevering van Hard Knocks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *