Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Browns tandem heeft losse lippen

Dit offseason werd voormalig New York Giants receiver Odell Beckham gekoppeld aan de Cleveland Browns en quarterback Baker Mayfield. Met de vereniging lijkt er meteen een winnende vibe te ontstaan in Cleveland. Toch is er kritiek op beide heren, nu er een paar uitspattingen zijn verschenen in de Amerikaanse media.

“Ik kan niet geloven dat de New York Giants Daniel Jones hebben gedraft,” schijnt Baker Mayfield zich in een voorgesprek met GQ te hebben laten ontvallen toen het nieuws op tv zijlings voorbij kwam. ” Jones had een 17-19 record op Duke. Het gaat om winnen. Of je hebt er op school een geschiedenis mee of je hebt er geen geschiedenis mee.”

Ook Odell Beckham is kritisch op hetgeen er in New York gebeurt, maar wellicht ook met een reden. Hij was er niet gelukkig en wil de Giants het liefst de ogen uitkrabben voor de deal die ze gemaakt hebben. Tegen Sports Illustrated zegt hij: “Ze hadden betere deals op de tafel liggen, maar ze kozen ervoor om mij naar Cleveland te sturen. Waarschijnlijk hadden ze gehoopt dat ik hier een stille dood zou sterven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *