Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Garoppolo nog niet bij de pinken

De San Francisco 49ers gingen twee seizoenen geleden all-in met quarterback Jimmy Garoppolo. Na een aanzienlijke start kreeg hij vorig seizoen voor het eerst in zijn loopbaan te maken met tegenslag. In de derde wedstrijd van het seizoen scheurde hij zijn kniebanden.

Na negen maanden van revalidatie mag Garoppolo sinds juli opnieuw proberen de offense onder de hoede te nemen. Maar echt makkelijk gaat hem dat nog niet af, Garoppolo zit nog niet in het ritme getuige zijn prestaties tijdens preseason.

Garoppolo begon gisteren de preseason game tegen Denver Broncos, maar wist maar één van zijn zes passes succesvol af te leveren. Het was tevens zijn laatste pass van de dag. Een andere pass, op de eerste drive, werd door Denver onderschept en resulteerde uiteindelijk in een fieldgoal voor Denver.

Overigens wordt het nog interessant om te zien wat de 49ers met de quarterback-positie doen. Backup Nick Mullens, die vorig jaar uiteindelijk Garoppolo verving, deed het ook gisteren weer naar behoren. Mullens gooide vorig seizoen in acht optredens dertien touchdowns en toonde een mooie klik met tight end George Kittle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *