Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

XFL met acht teams van start

De wederopstanding van de Xtreme Football League (XFL) is een feit. De herstart van de competitie onthulde vandaag de bijnamen van de acht speelsteden en hun bijbehorende logo’s.

De league gaat van start in het weekend na de Super Bowl met de Dallas Renegades, Houston Roughnecks, L.A. Wildcats, New York Guardians, St. Louis BattleHawks, Seattle Dragons, Tampa Bay Vipers en de D.C. Defenders.

De eerste versie van de XFL duurde slechts één seizoen. De kampioen kwam uiteindelijk uit L.A. en had de nickname Extreme. Het team werd begeleid door oud-Amsterdam Admirals hoofdcoach Al Luginbill en quarterback Tommy Maddox stond aan het roer. Op basis van zijn prestaties had Maddox nog een aantal goede seizoenen bij de Pittsburgh Steelers.

Op 14 september houden de Seattle Dragons try-outs in Nederland. De locatie van de try-outs is nog niet bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *