Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Running back Tulsa heeft het helemaal mis

De running back van Tulsa heeft zich volkomen belachelijk gemaakt met een misplaatste voorspelling. Vorige week voorspelde Corey Taylor II dat 200 yards rushing tegen Michigan State ‘pretty reasonable’.

Taylor maakte de voorspelling, omdat hij vol vertrouwen is over zijn offensive line. Hij had hierbij over het hoofd gezien dat Michigan State vorig seizoen de beste defense van het land had. Vorig seizoen hielden zij ploegen gemiddeld op 78 rushing yards.

De voorspelling van Taylor kwam dan ook niet uit. Sterker nog, de Golden Hurricane haalde gisteren een niet-te-benijden schoolrecord. Het eindigde de wedstrijd met -73 rushing yards. In de categorie total offense kwam Tulsa tot 80 yards, het laagste aantal sinds 1987.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *