Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Miljoenen vloeien voor start NFL

Een dag voor de NFL van start gaat, zijn de miljoenen uit de zak geklopt om grote talenten te binden. In Dallas kreeg Ezekiel Elliott na een holdout eindelijk zijn zin. In Los Angeles werd quarterback Jared Goff rijkelijk beloond.

Elliott leek op weg naar een lange holdout, toen Dallas eigenaar Jerry Jones zijn kunsten wegwuifden. Het bleek echter bluf, want een dag voor de start van het NFL-seizoen werd de running back beloond met een zesjarig contract ter waarde van 90 miljoen dollar. 50 miljoen dollar gaat gegarandeerd richting de ster, en daarmee is een een nieuwe mijlpaal geslagen in salarissen voor running backs.

Jared Goff werd de quarterback met de hoogste salarisgarantie in de NFL. Goff tekende een contract ter waarde van 134 miljoen dollar, waarvan 110 miljoen vast ligt. Hiermee verslaat Goff de speler waartegen hij het moest opnemen in de Draft. Carson Wentz van de Philadelphia Eagles tekende vorig seizoen een contract, waarvan 107 miljoen pegels gegarandeerd waren.

Goff leidde de Rams vorig seizoen naar de Super Bowl, maar in de finale kwam hij pijnlijk tekort tegen de New England Patriots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *