Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brown opnieuw in opspraak

Getty Images

Als er dit seizoen een speler is over wie we dit seizoen een boek kunnen schrijven dan is dat wel Antonio Brown, inmiddels wide receiver voor de New England Patriots na eerdere en veelvuldige clashes met voormalig werkgever Oakland Raiders. Na eerdere, soms zelf lachwekkende incidenten zijn de beschuldigingen dit keer van een veel serieuzere aard.

Volgens zijn voormalige trainer, Britney Taylor heeft Brown zich tijdens training sessies in 2017 meerdere malen vergrepen aan haar en zelfs zijn verkracht door hem in maart 2018. Naar verluidt heeft de speler hier zelfs over lopen opscheppen in niet mis te verstane woorden vastgelegd in diverse sms berichten welke gebruikt zullen worden in de door haar aangespannen rechtszaak.

De rechtszaak beslaat drie aanklachten waarvan onduidelijkheid heerst of deze destijds aangegeven zijn bij de autoriteiten. Wel heeft zij verklaard volledig mee te werken met een (mogelijk) door de NFL in te stellen onderzoek.

In een eerste reactie laten Brown en zijn juridisch team weten alle beschuldigingen van de hand te doen en ontkennen elke vorm van betrokkenheid. Zij geven dan ook aan “alle juridische mogelijkheden aan te wenden om ervoor te zorgen dat niet alleen de beschuldigingen tegen Brown, maar alle valse beschuldigingen richting professionele atleten tegen te gaan”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *