Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Odell Beckham trekt lange neus naar New York

Odell Beckham Jr heeft zich tijdens Monday Night Football van zijn beste kant laten zien. Uitgerekend in het MetLife Stadium, waar hij een groot gedeelte van zijn loopbaan speelde, vernederde hij de New York Jets.

Beckham Jr ving zes ballen voor 161 yards en twee touchdowns. Een van zijn touchdowns ging 89 yards en daarmee trok hij een lange neus naar defensive coördinator Gregg Williams.

Williams en Beckham gaven elkaar voorafgaand aan de wedstrijd speldenprikjes, maar het is duidelijk dat de receiver de ‘vechtpartij’ met de coach heeft gewonnen. De Jets verloren uiteindelijk met 23-3.

De Jets kregen overigens nog meer slecht nieuws te verwerken. Quarterback Trevor Siemian mag het seizoen als verloren beschouwen. De backup van Sam Arnold, die klierkoorts heeft, liep een enkelblessure op. Third stringer Luke Falk neemt voorlopig de honneurs waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *