Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Winston heeft coaching staff rond

Coach Winston Ronde heeft in bliksemtempo zijn staf bij elkaar verzameld voor de interlands tegen Denemarken en Finland in oktober.

Quarterback coach en playcaller is routinier Richard Bouthoorn, de quarterback die met Alphen Eagles Nederlands kampioen werd. Op offensive zijde wordt hij bijgestaan door voormalig NFL-receiver Geraldo Boldewijn (receivers) en running back coach Wayne Neijhorst. Nicholas Cantlon neemt de offensive line voor rekening.

Een trio Crusaders moet de verdediging klaarstomen voor het Scandinavische geweld. Huidig Cru-hoofdcoach Hassan Alebade neemt de defensive backs onder de hoede, terwijl Djindra Ramsahai de defensive line in het gareel moet brengen. College-ster Dylan Bakker draagt in oktober geen Cru-rood, maar oranje-blauw. Hij is verantwoordelijk voor de linebackers.

Oud-international Idemar Bernadicas mag zich ontfermen over de special teams.

Dutch Lions speelt 12 oktober in Arnhem de eerste interland. Een week later reist het team naar Noord-Europa voor de volgende Europese opponent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *