Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eerste training Dutch Lions voor Finland

Ruim 65 spelers en coaches zijn gisteren op sportpark Sloten
van de Amsterdam Crusaders met elkaar aan de slag gegaan voor de Scandinavische double-header van de Dutch Lions. Onder leiding van hoofdcoach Winston Ronde werd de eerste stap gezet voor de wedstrijd op 12 oktober. Dan speelt het Nederlands team om 19:00 in Arnhem tegen Finland.

Coach Ronde is zeer te spreken over de opkomst: ,,Dit is een jonge spelersgroep met ervaren spelers op de juiste posities. Ik ben onder de indruk van de werkhouding van de offensive line en het talent uit verschillende nationale competities. Het is zaak dat wij elkaar de komende trainingen leren aanvoelen en bereid zijn een stap extra voor elkaar te doen.”

De Finse competitie behoort tot de wereldtop en wordt dus een hele kluif voor. De komende week moet een spelerslijst van 75 spelers ingediend worden bij de internationale bond. 45 spelers mogen zich in oranje hijsen op wedstrijddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *