Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jay Gruden ontslagen

Hoofdcoach Jay Gruden ligt er na zes seizoenen Washington Redskins uit. Gruden kon de eigenaar niet langer overtuigen dat hij de juiste man op de juiste plek is. Gruden eindigt zijn periode in de Amerikaanse hoofdstad met een 35-49-1 record.

Gruden zat het in zijn zesde seizoen niet mee. De ploeg uit Washington heeft tot dusver alle wedstrijden dit seizoen verloren. Het 0-5 record was een feit, toen de ploeg afgelopen zondag met 33-7 verloor van de New England Patriots.

Gruden was één van elf NFL-coaches die meer dan vijf seizoenen bij eenzelfde team onderdak had. Hij was echter de enige van de elf met een losing record en de enige van de elf zonder een play-off overwinning.

Assistent Bill Callahan neemt voorlopig de honneurs waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *