Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bijltjesdag treft Giants en Browns

De traditionele Bijltjesdag na het reguliere seizoen heeft ook de kop gekost aan Freddy Kitchens en Pat Shurmur, hoofdcoaches van respectievelijk Cleveland Browns en New York Giants.

Freddy Kitchens kreeg vorig seizoen de teugels van de Cleveland Browns in handen. Kitchens kreeg van de clubleiding het vertrouwen, nadat interim coach Gregg Williams de formatie aan het einde van het 2018 seizoen in rustig vaarwater had gebracht. Kitchens was onder Williams offensive coordinator en kreeg hiermee credits voor de 5-3 eindsprint van het team.

Kitchens kon de hooggespannen verwachtingen in 2019 als hoofdcoach echter geen enkele keer waar maken. Het team eindigde met een 6-10 record.

Pat Shurmur werd geslachtofferd in New York. Shurmur nam twee seizoenen geleden het roer over in the Big Apple, nadat hij als offensive coordinator bij de Minnesota Vikings hoge ogen had gegooid. Met nieuwe quarterback Daniel Jones en running back Saquan Barkley kwamen de Giants echter niet verder dan een 9-23 record.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *