Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cleveland Browns maakt schoon schip

General Manager John Dorsey werd twee seizoenen geleden binnengehaald om de Cleveland Browns in rustiger vaarwater te brengen. Vandaag heeft de franchise schoon schip gemaakt en afscheid genomen van de beleidsbepaler.

“Met wederzijds goedkeuren,” leest het officiële persbericht. Dorsey had vandaag een tete-a-tete met teameigenaar Jimmy Haslam. Haslam had naar verluidt een andere mening over de machtstructuur binnen zijn club. Dorsey kon zich daar niet naar schikken.

De Browns eindigden dit jaar met een 6-10 record. Het was een teleurstellend einde van de hype rond de franchise, nadat Dorsey zijn best had gedaan een keur aan sterren naar Cleveland te halen. Met de inmiddels ontslagen hoofdcoach Freddy Kitchens ging het echter nergens heen; ondanks quarterback Baker Mayfield, running back Nick Chubb en wide receivers Jarvis Landry en Odell Beckham Junior.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *