Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eredivisie poules 2020 bekend

De AFBN American football Eredivisie bestaat dit seizoen opnieuw uit twee poules. Regerend Tulip Bowl-kampioen Amsterdam Crusaders en runner-up Lelystad Commanders staan beiden ingetekend als groepshoofd.

De Amsterdam Crusaders zijn groepshoofd van poule A en zijn ingedeeld met Arnhem Falcons, Groningen Giants en Utrecht Dominators. Poule B met Lelystad Commanders wordt aangevuld met Hilversum Hurricanes, Flevo Phantoms en promovendus 010 Trojans.

010 Trojans won vorig seizoen de Eerste Divisie door in de Runner Up Bowl de Amsterdam Panthers met 15-3 te verslaan. De formatie neemt de plek in van Lightning Leiden, dat met een 4-6 record en een halve finaleplaats niet aan de strenge regels van de AFBN voldeed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *