Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Kansas City Chiefs slaat keihard terug

Na twintig minuten American football leek Kansas City Chiefs afgeschreven. Tegenstander Houston Texans verraste vriend en vijand in Arrowhead Stadium en opende het duel met een 0-24 voorsprong.

Chiefs bezorgden de Texans echter een koekje van eigen deeg en scoorde drie tegentouchdowns in iets minder dan vier minuten. Hiermee rechtte quarterback Patrick Mahomes het schip en zorgde hij er nog voor rust voor dat de Chiefs-fans een voorsprong konden vieren.

Het was de eerste keer in de geschiedenis dat een team met zo’n grote voorsprong het tweede kwart inging, alleen maar om nog voor rust op de plek te worden gezegd.

Zes touchdowns op rij scoorden de Chiefs en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 31-51. De Chiefs spelen nu in de AFC Conference Championships tegen Tennessee Titans.

Keerpunt in de wedstrijd was een Houston fake punt bij een 24-7 voorsprong. Kansas wist de fake in de kiem te smoren en binnen twee minuten de tweede touchdown te scoren. Toen Houston vervolgens de kickoff return uit de handen liet vallen, was het hek van de dam.

Green Bay Packers winnen
In de NFC Divisional Play-Offs moesten de Green Bay Packers het opnemen tegen Seattle Seahawks. In de eerste helft ging dat ze goed af (21-3), maar toch wist Seattle een formule te vinden om de Pack op eigen terrein te bedreigen. Uiteindelijk won Green Bay nipt met 28-23 en hiermee zet het een showdown op met San Francisco 49ers om een plek in de Super Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *