Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Garoppolo is lovend over Mahomes

De Super Bowl Week staat voor de deur en er is geen enkele reden om de tegenstander meer gemotiveerd te maken dan dat hij al is. Beide teams zijn dan ook lovend naar elkaar. Zo ook quarterback Jimmy Garoppolo, die Patrick Mahomes een ‘class act’ vindt.

“Patrick is zowel buiten de lijnen als binnen de lijnen een fantastisch mens,” aldus Garoppolo. Hij spreekt uit ervaring. Uitgerekend in het Arrowhead Stadium van Kansas City liep de Niners-quarterback 15 maanden geleden tegen het eerste grote obstakel in zijn loopbaan aan: een gescheurde kruisband.

Na de wedstrijd meldde Mahomes zich in de kleedkamer om zijn evenknie veel sterkte te wensen. Garoppolo: “Tot op dat moment had ik Patrick nog nooit ontmoet. Het zegt veel over zijn karakter dat hij helemaal naar de andere kant van het stadion kwam na de wedstrijd om dit te doen.”

Weten of de twee helden ook op het veld zo vriendelijk tegen elkaar zijn? Op 2 februari is Super Bowl LIV in Miami en in ‘Het Sieraad’ in Amsterdam wordt de grootste Super Bowl Party van Nederland gehouden. Kaarten bestel je heel eenvoudig via deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *