Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron Match of the Week: Falcons – Commanders

Na Super Bowl LIV richt Gridiron al snel het vizier op de AFBN Eredivisie. Gridiron doet dit seizoen verslag van alle Eredivisie-wedstrijden en kiest elke week een Match of the Week. De eerste competitieronde (op zondag 16 februari) staat onze crew aan de zijlijn bij Arnhem Falcons – Lelystad Commanders.

Gridiron kiest ervoor om de runner up van de laatste Tulip Bowl in beeld te brengen. Lelystad verloor afgelopen seizoen in de Tulip Bowl met 37-7 van Amsterdam Crudaders. Tegenstander Arnhem Falcons was de ploeg die Lelystad moest verslaan om de finale te bereiken: wraak is zodoende een mooi ingrediënt bij deze zondagkraker.

Ook de AFBN verzorgt dit seizoen een Game of the Week. De bond was daarom erg boos dat wij oorspronkelijk ook de naam ‘Game of the Week’ kozen. Voor de lieve vrede hebben wij daarom de naam veranderd, alhoewel wij erg benieuwd zijn naar de ‘eigen gewin’-drogreden die door de AFBN werd aangevoerd.

De AFBN kiest in de eerste week waarschijnlijk voor het duel tussen Groningen Giants en promovendus 010 Trojans. Dit affiche moet door de bond nog wel worden bevestigd.

Voordat het AFBN aftrapt, sluit eerst de Amerikaanse NFL af met de Super Bowl. Zondag 2 februari is Super Bowl LIV live te zien bij een spetterende party van de AFBN in ‘Het Sieraad’ in Amsterdam. Tickets voor deze happening vind je op Superbowlparty.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *