Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Gamepass knalt eruit

Misschien dat ze te maken hebben met een explosieve stijging in het aantal abonnementen tijdens Super Bowl. Misschien was het een stekkertje dat niet goed in het doosje zat. Feit is dat NFL Gamepass er tijdens de Super Bowl uit knalde… net tijdens de twee laatste cruciale minuten.

Supporters doen erg hun beklag over de streaming dienst van de NFL, die wereldwijd opereert. Op internet vinden supporters het vooral vervelend dat er twee dagen na het feit nog steeds geen statement is gemaakt door de NFL.

Supporters betalen circa 180 euro voor een vol jaar met NFL football. Anderhalf seizoen geleden lag de streaming dienst al onder vuur vanwege haperingen, maar het afgelopen seizoen leek er verbetering te komen in het product.

Tot de laatste minuten van Super Bowl LIV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *