Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Storm Ellen schopt schema in de war

Storm Ciara was een hel. Storm Dennis bracht niet eens een spatje regen. Storm Ellen schopt het AFBN-schema van de Eredivisie in de war.

Twee van de vier wedstrijden liggen op hun gat. De Match of the Week tussen Utrecht Dominators – Groningen Giants is afgelast en ook de Flevokraker tussen Flevo Phantoms en Lelystad Commanders ligt er uit.

De enige wedstrijd die doorgang vindt momenteel is 010 Trojans – Hilversum Hurricanes.

De andere wedstrijd van de AFBN Eredivisie vond gisteravond plaats. Arnhem Falcons speelde voor de tweede week op rij thuis. De Gelderlanders dienden Amsterdam Crusaders hun tweede nederlaag van het seizoen toe. Het werd 27-18 voor de thuisploeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *