Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Las Vegas krijgt nieuwe Coronaklap

Las Vegas heeft een stroef NFL-debuut, dankzij de Coronacrisis. Het gokwalhalla in Nevada bereidde zich tot voor kort voor op de NFL Draft en de komst van een nieuw NFL-team. Maar door Corona loopt het allemaal niet zo’n vaart. De laatste tegenslag? Bouwvakkers die in de weer zijn met het nieuwe Allegiant Stadium vallen bij bosjes ten prooi aan COVID-19.

16 medewerkers zitten inmiddels thuis, omdat zij het longvirus te pakken hebben. En dat is een steile stijging ten opzichte van dinsdag, toen er nog maar zeven medewerkers besmet waren. De brandhaard lijkt een groepje electriciens te zijn.

Constructiebedrijf Mortenson-McCarthy probeert een golf nieuwe zieken te voorkomen. Het bedrijf heeft tests ingeslagen, waarmee medewerkers zich (vrijwillig) kunnen laten testen. Het is onderdeel van een breder initiatief in de gemeenschap om meer grip te krijgen op het virus.

Als de ziektegolf doorzet, dan rijst de vraag of de bouw niet tijdelijk moet worden stilgezet. Dat zou na het mislopen van de NFL Draft bij de Bellagio-fonteinen een nieuwe tegenslag zijn voor speelstad Las Vegas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *