Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Will Ferrell ‘crasht’ videocall Seahawks

Een teammeeting van de Seattle Seahawks verliep afgelopen donderdag iets anders dan gepland. De deelnemers aan de vergadering dachten kennis te gaan maken met de van de Carolina Panthers overgekomen tight end Greg Olsen, maar zagen op hun scherm de 52-jarige acteur en comedian Will Ferrell verschijnen.

,,Bedankt coach, ik vind het geweldig om hier te zijn. Ik vind het geweldig om een Seahawk te zijn, en heb er ook zin in om met jou te spelen Russ!’’ opent Ferrell, refererend aan Seattle’s quarterback Russell Wilson. ,,Ik hou van je speelstijl, en de manier waarop je als mens met jezelf omgaat! I love you, let’s make a baby!’’

In de videocall, die door de Seahawks op Twitter is gezet, geeft Ferrell vervolgens verschillende ‘teamgenoten’ en zijn coach ervanlangs. ,,Ik doe niet mee aan special teams, coach. Nooit!’’

Ook is Will Ferrell erg te spreken over zijn eigen lichaam, dat hij vol trots showt. ,,Ik weet dat ik wat ouder ben, maar ziet dit lichaam eruit als het lichaam van een 36-jarige? Ik dacht het niet!’’

Check het hele optreden van de comedian hieronder! ⬇

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *