Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Peyton Manning roast Tom Brady in opmaat naar golftoernooi

De legendarische quarterbacks Tom Brady en Peyton Manning spelen op 24 mei een golftoernooi voor het goede doel. In een komische voorbeschouwende videocall met golflegendes Tiger Woods en Phil Mickelson liet Manning geen kans onbenut om Brady te roasten…

De voormalig speler van de Indianapolis Colts en de Denver Broncos opent met een grap over een incident van vorige maand, waarbij Brady zijn nieuwe offensive coordinator Byron Leftwich tegen de regels in thuis bezocht. ,,Tiger Woods en ik hebben contact gehad met de sheriff van Tampa en Tom krijgt toestemming om naar Palm Beach te gaan om dit toernooi te spelen.’’

Ook de keuze van Brady om na 20 jaar New England Patriots naar de Tampa Bay Buccaneers te gaan laat Manning niet onderbelicht. ,,Ik heb nooit echt goed gespeeld op Tom’s thuisterrein. Dus misschien kunnen we Palm Beach, Florida dan zien als neutraal terrein. Maar ik had dit golftoernooi het liefst gehouden ergens waar ze Tom Brady haten. Indianapolis, Denver… of Boston, sinds je ze bedrogen hebt.’’

Bekijk het hele, hilarische fragment hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *