Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

J.J. Watt haalt jonge legokunstenaar naar wedstrijd

Een jonge Britse fan van de Houston Texans heeft aan zijn lego-bouwkunsten een gratis bezoekje aan een wedstrijd van zijn lievelingsteam overgehouden. Het jongetje bouwde het NRG Stadium van de Texans na, en trok daarmee de aandacht van zijn favoriete speler, J.J. Watt.

,,Tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrij besloot Archie dat hij het NRG Stadium, thuishonk van zijn favoriete NFL-team de Houston Texans, na wilde bouwen van lego’’ plaatste Greg Plummer, waarschijnlijk de vader van bouwer Archie, dinsdag op Twitter. ,,Hij hoopt dat zijn favoriete speler, J.J. Watt hem mooi vindt.’’

En nog geen twintig minuten later had de Tweet Watt al bereikt. ,,Dit is geweldig!’’ zette de defensive end bij zijn retweet van het kunstwerk. ,,Wanneer we weer fans mogen toelaten in ons stadion, wil ik Archie invliegen zodat hij een wedstrijd mee kan maken in de echte versie van het stadion dat hij gebouwd heeft.’’

,,Stuur me maar een privébericht, dan gaan we dit regelen, en wens Archie namens mij het beste vanaf de andere kant van de vijver!’’ voegde Watt nog toe, om duidelijk te maken de daad bij het woord te willen voegen.

Met deze actie onderstreept de drievoudig NFL-verdediger van het jaar zijn vrijgevige imago. Watt haalde eerder bijvoorbeeld al tientallen miljoenen dollars op voor de slachtoffers van orkaan Harvey, die in 2017 over het zuiden van de VS raasde. Ook zette hij zich in het verleden in voor door verschillende oorzaken benadeelde kinderen en voor gewond geraakte veteranen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *