Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rams onthullen nieuw tenue: ‘mixed reviews’

De Los Angeles Rams hebben hun tenue voor het komende seizoen bekendgemaakt. Het tenue ziet er intens uit, en wordt door velen omarmd – maar er wordt ook spot mee gedreven.

Het nieuwe thuistenue bestaat uit een blauw shirt, met een geel-witte kleurovergang in de nummering. Het broekje is uitwisselbaar: geel of blauw. Er is ook een alternatief tenue, dat geheel gebroken wit is. De accenten zijn met geel en blauw aangebracht.

Ook het design van de helmen is vernieuwd. Een metallic-achtige kleur blauw prijkt komend seizoen op de hoofden van de Rams. Daarop is ter decoratie een gele hoorn aangebracht, vergelijkbaar met de hoorn uit het nieuwe logo.

Met deze nieuwe outfit treden de Los Angelers in de eerste speelronde aan tegen de Dallas Cowboys, in het nog in aanbouw zijnde SoFi Stadium, dat gedeeld gaat worden met de stadsgenoten van de Chargers.

Op het wereldwijde web werd verdeeld gereageerd op de nieuwe tenues. Wide receiver Robert Woods van de Rams zei al in een interview ,,dit het coolste uniform is dat ik ooit aanhad. We zetten een trend neer.’’ En er zijn ook zeker wel fans te vinden die het tenue geslaagd vinden.

Maar de flitsender-dan-ooit combinatie van blauw en geel doet sommigen ook denken aan een bekende keten in de meubelbranche…

https://www.instagram.com/p/CAIlp_GA19d/

‘Mixed reviews’ dus voor de LA Rams.

Ook vallen mensen over het ‘naamkaartje’ op de borst.

Hoe dan ook, de spelers zijn – op het eigen Twitterkanaal van de Rams weliswaar – in elk geval tevreden. En zij moeten er uiteindelijk toch in spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *