Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL-cornerbacks opgepakt voor gewapende overval

Twee cornerbacks uit de NFL hebben zich zaterdagmorgen overgegeven aan de politie na een arrestatiebevel, donderdag afgekondigd door het politiedepartement van Miramar, Florida. Het gaat om de nieuwe Seahawk Quinton Dunbar en NY Giant Deandre Baker, die een gewapende overval zouden hebben gepleegd.

Het incident zou afgelopen woensdagavond hebben plaatsgevonden op een privéfeest. Toen er een ruzie uitbrak trok Deandre Baker een semiautomatisch wapen, zo staat in een politieverklaring. Baker nam daarmee de leiding en beroofde de aanwezige gasten samen met handlanger Quinton Dunbar van zo’n 11.000 dollar cash, dure horloges en andere waardevolle spulletjes.

Volgens getuigen gaf Baker op een gegeven moment een gewapende man in een rood masker de opdracht iemand neer te schieten die het feest binnenliep. De man gaf geen gehoor aan het bevel. Het is onduidelijk of ook Dunbar een wapen had, wel leken de twee hun ontsnappingsauto’s al klaar te hebben staan bij de uitgang.

Donderdagavond kwam de lokale politie met een arrestatiebevel, wat bekend werd gemaakt via een Twitterbericht. Opmerkelijk genoeg werden de Seattle Seahawks en de New York Giants getagd in het bericht.

Deandre Baker en Quinton Dunbar worden allebei viervoudig verdacht van het plegen van een gewapende overval met een vuurwapen. Baker hangt bovendien een viervoudige beschuldiging boven het hoofd voor ernstige mishandeling met een vuurwapen.

Dunbar kwam dit jaar over naar Seattle van de Washington Redskins, na vijf jaar in de hoofdstad te hebben gespeeld. Baker komt sinds afgelopen seizoen uit voor de New York Giants, na in de eerste ronde als 30ste te zijn gekozen door de New Yorkers tijdens de NFL Draft van 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *