Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brady krijgt eigen ‘Last Dance’

In navolging van basketballegende Michael Jordan krijgt ook Tom Brady zijn eigen serie op de Amerikaanse sportzender ESPN. In negen afleveringen wordt teruggekeken op alle Super Bowls die de legendarische quarterback al speelde.

Getiteld ‘The man in the Arena: Tom Brady’ focust de serie zich in negen afleveringen op alle Super Bowl-verschijningen van Brady. De serie wordt geproduceerd door ESPN en Brady’s eigen productiebedrijf, 199 productions. In 2021 moet deze te zien zijn bij de sportzender.

,,Door de serie heen leggen we de sleutelmomenten en uitdagingen vast die onoverkoombaar leken, maar die door hard werk en doorzettingsvermogen definiërende momenten werden voor mijn carrière, als overwinning of als verlies,’’ licht de kersverse Buccaneer zijn eigen serie toe.

Connor Schell, de grote baas van ESPN, verwacht dat de serie een groot succes gaat worden. ,,De kans om aan de slag te gaan met de herinneringen van een atleet van het kaliber van Tom Brady, die normaal zelden zijn verhaal uitgebreid wil doen, kan een geweldige documentaire gaan opleveren.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *