Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Comeback Ben Roethlisberger succesvol

Een touchdown pass van Ben Roethlisberger naar wide receiver Ju-Ju Smith-Schuster; we hebben er een tijd op moeten wachten. Meer dan 600 dagen om precies te zijn. Big Ben maakte gisteren zijn rentree in de NFL, nadat zijn 2019 seizoen aan diggelen lag na een elleboogoperatie.

De inmiddels 38-jarige spelverdeler deed dat met succes. De quarterback gooide drie touchdown passes in een overwinning op New York Giants, waarvan twee naar zijn favoriete receiver Smith-Schuster.

Met zijn aanvallende kwaliteiten bracht de aanval de verdediging van de Pittsburgh Steelers in het zadel. De vernietigende defensie van de ploeg uit Pennsylvania gaf onder andere running back Saquon Barkley geen duimbreed toe, waardoor er op het Monday Night Football scoreboard een 26-16 overwinning prijkte. Barkley kwam niet verder dan 6 yards en had daarmee een desastreuze NFL-start.

Zonder Roethlisberger kwamen de Steelers vorig seizoen niet verder dan een 8-8 record. De vooruitzichten voor aankomend seizoen, met een gezonde spelverdeler en een ijzersterke defense, zijn een stuk beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *