Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Na 2 februari beslissing AFBN

Nederland is in lockdown en er staat een avondklok op de politieke agenda. Op 2 februari geeft het kabinet met een persconferentie aan of de huidige maatregelen worden verlengd of dat we versoepelingen tegemoet kunnen zien. Voor de AFBN een harde deadline om te beslissen over seizoen 2020-2021. Het huidige seizoen is nog niet van de baan.

“Ongeacht wat wij persoonlijk vinden van het virus en de maatregelen om de controle terug te krijgen, kunnen we helaas concluderen dat de positieve situatie van afgelopen zomer niet dichterbij is gekomen en dat we minimaal enkele weken extra zullen moeten wachten op mogelijke versoepelingen,” zo schrijft de AFBN in een schrijven naar alle clubs, die vandaag in handen is gekomen van Gridiron.

Op 3 februari beslist de AFBN of de competitie nog kans van slagen heeft of dat deze definitief wordt geannuleerd. Frappant hierbij is dat de AFBN kennelijk niet bij de ALV ten rade gaat over het mogelijke besluit. In hetzelfde schrijven geeft de bond namelijk aan dat de Algemene Ledenvergadering wordt uitgesteld van 6 februari naar 20 maart.

De AFBN zit gedurende de crisis niet stil, zo laat het de bestuurders weten. “In deze moeilijke tijd zit de AFBN niet stil en zijn we op de achtergrond druk bezig met het herinrichten van onze processen en procedures. Ook zijn wij veel in contact met relaties waaronder NOC*NSF en IFAF zodat de professionaliteit van onze sport en bond vergroot uit deze periode komt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *