Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

KPN stelt werkzaamheden uit door Super Bowl

Medio deze week ging er een schok door footballland. En dan met name de footballfans die gebruik maken van de diensten van KPN. Het telecombedrijf kondigde namelijk aan van zondagnacht 2:00 uur tot en met maandagmorgen 7:00 uur werkzaamheden te verrichten, waardoor sommige diensten niet bereikbaar zouden zijn.

De tijden overlapten grotendeels met de tijden van Super Bowl LV, waardoor het erg onrustig was op het Twitterama. Inmiddels heeft KPN middels de webcare-afdeling aangegeven dat er geen reden is tot paniek: de werkzaamheden worden uitgesteld, waardoor iedereen met een gerust hart het grootste eendaagse sportevenement ter wereld kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *