Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gefrustreerde Russell Wilson wil minder hits verduren

Quarterback Russell Wilson van de Seattle Seahawks, één van de besten op zijn positie in de NFL, wil minder tackles hoeven incasseren. Dat meldde Wilson aan Amerikaanse media, en het ligt in lijn met langslepende geruchten dat de grote man van de Seahawks zich meer en meer irriteert in Seattle.

,,Zoals elke speler wil ik zo min mogelijk geraakt worden’’ zo verklaarde de man uit Ohio. ,,Dat is de realiteit van deze positie, hoewel het er wel bij hoort. Maar ik ben bijna 400 keer gesackt dus we zullen het ergens beter moeten doen.’’

Over een eventuele transfer wil Wilson weinig kwijt. ,,Ik weet niet of ik beschikbaar ben of niet, dat is aan de Seahawks.’’ Toch is de ontevredenheid van de QB in alles voelbaar, want eerder gaf hij al te kennen zich meer te willen bemoeien met aanstellingen binnen de franchise.

Tijdens de Super Bowl was de Walter Payton Man of the Year te zien in de skybox van Roger Goodell. Hij zat er ongeinteresseerd bij. Tijdens het interview verklaarde hij waarom: ,,Ik word er erg chagrijnig van om naar de Super Bowl te kijken wanneer ik er zelf niet met mijn team in sta.”

Er kan overigens inmiddels volop worden ingezet bij de Amerikaanse wedkantoren op waar Wilson bij een eventuele trade zijn carrière voorzet. De Las Vegas Raiders zijn daarbij favoriet (+450), gevolgd door de Dallas Cowboys (+650), de Jacksonville Jaguars (+750) en het Washington Football Team (+800).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *