Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

J.J. Watt vertrekt uit Houston

Een siddering wanneer je in Houston woont: J.J. Watt heeft in goed overleg met de clubleiding zijn contract ingeleverd. De drievoudig Defensive Player of the Year heeft dit in een persoonlijke videoboodschap bekendgemaakt.

Watt was sinds 2011 het gezicht van de Texans. In totaal noteerde de defensive end tijdens zijn loopbaan in Texas 101 sacks, 25 geforceerde fumbles, 10 veroverde fumbles en twee interception returns voor touchdowns. De productiviteit van de 30-plusser is de laatste seizoenen wel ‘in decline’, maar er lijken genoeg teams geïnteresseerd in zijn diensten.

De breakup met de Texans kan zomaar eens een kaartenhuis-effect veroorzaken. Ook quarterback Deshaun Watson heeft aangegeven dat hij de organisatie wil verlaten, maar heeft het management nog niet zover weten te krijgen.

Het is de verwachting dat Watt zijn contract heeft ingeleverd, omdat hij graag nog in zijn loopbaan een Super Bowl wil winnen. Teams als Kansas City Chiefs, Tampa Bay Buccaneers of Los Angeles Rams liggen dan ook voor de hand. Ook een reünie met zijn broer in Pittsburgh is een mogelijk scenario, alhoewel de Steelers niet in de front seat lijken voor een finaleplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *