Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Excuses Justin Timberlake voor Nipplegate

19 jaar nadat hij een kledingstuk van Janet Jackson kapot scheurde tijdens de Super Bowl halftime show, heeft Justin Timberlake eindelijk excuses aangeboden voor zijn rol in het ‘Nipplegate’-schandaal. De ontboezeming van Timberlake komt naar aanleiding van de documentaire ‘Framing Britney Spears’.

In de documentaire wordt pijnlijk duidelijk hoe de media over Britney Spears heen viel tijdens haar roemruchte loopbaan. Een van de pijlen was toen op Britney gericht, omdat zij een einde zou hebben gemaakt aan de relatie met de zanger.

Omdat het gebeuren in de documentaire wordt opgerakeld, was Timberlake de afgelopen weken het mikpunt van rellende Brittney Spears-fans, die met de hashtag #FreeBrittney verhaal kwamen halen.

Timberlake heeft sowieso elk seizoen rond Super Bowl weekend de haters aan de broek hangen. De zanger ondervond weinig last van het Nipplegate-schandaal en werd recent zelfs nog een keer opgetrommeld voor de Super Bowl Halftime Show. Dit in tegenstelling tot Janet Jackson, die nog steeds persona non grata is bij de NFL. Jackson heeft vaak uitgesproken dat Timberlake haar tijdens de gebeurtenissen heeft laten hangen.

Timberlake zelf erkent dat hij er in media makkelijke vanaf gekomen tijdens de twee gebeurtenissen.

“I am deeply sorry for the times in my life where my actions contributed to the problem, where I spoke out of turn, or did not speak up for what was right,” schreef de zanger op zijn Instagram-account. “I specifically want to apologize to Britney Spears and Janet Jackson both individually, because I care and respect these women and I know I failed.”

Overigens spint Janet Jackson garen bij de verontschuldiging. Haar album ‘Control’ uit 1986 behoort deze week tot de top tien van meest gedownloade albums op iTunes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *