Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sterren smeken voor kans bij Brady

Tom Brady is uitgefeest en terug de fitnessruimte in om te werken aan zijn volgende kroon op het werk: #EyesOn8 postte hij eergisteren op zijn Instagram-account. Dat Brady ook Tampa aan de praat heeft gekregen, gaat niet ongemerkt voorbij in de footballwereld. Een aantal sterren wordt in verband gebracht met de Buccaneers.

Een van de sterren die er openlijk voor uitkomt, dat hij graag nog een ring scoort is running back Adrian Peterson. Eén van de meest bevoorrechte running backs uit de geschiedenis van de NFL heeft nog geen kampioenschapsring en ziet een match met Brady wel zitten. “Als ze mij zien zitten, dan wil ik daar zeker aandachtig naar kijken,” aldus Peterson. “Alleen al de gedachte om samen met Brady te spelen is aanlokkelijk.”

Peterson speelde al eerder onder hoofdcoach Bruce Arians bij de Arizona Cardinals. Toen werd hij gedurende het seizoen verscheept naar de New Orleans Saints.

Ook Odell Beckham Jr. wordt in verband gebracht met ‘The Goat’. In 2019 liet de receiver zich ontvallen dat het altijd al een droom van hem is geweest om samen te spelen met Brady. Beckham, die terug komt van een zware knieblessure, kan zomaar dezelfde route volgen als Antonio Brown. Brown kwam nergens aan de bak vanwege wangedrag, tekende bij Tampa Bay en scoorde een receiving touchdown in Super Bowl LV.

De Browns lijken nog niet bereid om Beckham op te geven, dus om een dergelijk scenario mogelijk te maken zal er wat water bij de wijn moeten door alle betrokken partijen.

Elke ster die nu op de schop zit bij zijn team, lijkt opeens een potentiële target voor de Buccaneers. Ook defensive end J.J. Watt wordt in verband gebracht met de equipe uit Florida, simpelweg omdat er grote verwachtingen zijn omtrent een repeat van de Super Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *