Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dochter designer Lombardi Trophy wil excuses

Vorige week gingen er maar weer eens beelden viraal van Tom Brady. Deze keer echt er niet vanwege een prachtig gegooide bal, maar vanwege een ander object dat door de lucht vloog: de Lombardi Trophy. De dochter van de ontwerper wil nu excuses.

Tijdens een bootparade gooide een op z’n minst aangeschoten Tom Brady de trofee van de Super Bowl-winnaar van zijn boot naar eentje die erachter voer. Dat leverde toen al de nodige controverse op, en nu mengt de dochter van de ontwerper zich in de discussie. Het gaat om Lorraine Grohs, de dochter van Greg Grohs, destijds de chef-zilversmit van Tiffany & Co, het bedrijf dat de Lombardi Trophy vervaardigde.

Tegenover het Amerikaanse Fox4 uitte Lorraine haar ongenoegen. ,,Het stuit me tegen de borst dat de trofee zo te schande gemaakt wordt door hem te behandelen als een echte football.”

,,Ik zou persoonlijk een excuus op zijn plaats vinden” vervolgt Grohs. ,,Niet alleen aan mij, mijn familie en de andere zilversmeden, maar ook aan de fans en de spelers van alle andere teams.”

Voorlopig lijken die excuses nog wel even op zich te laten wachten. Sterker nog, General Manager Jason Licht van Brady’s Tampa Bay Buccaneers heeft niet meer dan een sarcastische Twitterreactie in huis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *